Vi ställer inte in, vi ställer om. Läs mer om hur vi arbetar under Covid-19 pandemin. 

Slutsålt

Projekt

Försäljning pågår

Brf Köksträdgården

Västerås, Framnäs

  • Säljstart Slutsålt
  • Inflyttning Hösten 2020

Välplanerade bostäder!

Brf Köksträdgården kommer att bestå av 12 bostadsrätter på 105 kvm i parhusform med upp till 4 sovrum.

Brf Köksträdgården  ligger vackert med närhet till naturområden och Mälaren utanför knuten.

Attraktivt läge

Drömläge vid Mälaren

Brf Köksträdgården består av 12 bostäder på 105 kvm i parhusform utanför Västerås. Med närhet till härliga naturområden och Mälaren.

 

 

Projektfakta
  • Säljstart Slutsålt
  • Inflyttning Hösten 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontakta vår mäklare

Boka ett möte!

Brf Köksträdgården är slutsålt! Kontakta gärna vår mäklare och ta del av våra andra projekt i Västerås. Gå en virtuell visning av vår populär bostad på 105 kvm direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken nedan!

Virtuell visning!

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Kundansvarig

Hanna Ekfäldt

08-68 40 60 64

Brf Köksträdgården

Brf Köksträdgården består av 12 parhus på 105 kvm. Du får ett hem där trädgård, trädäck, förråd, plattor och häckar ingår. Dessutom har varje bostad en egen takterrass - kanske får du en glimt av vackra Mälaren?

 

 

 

Med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck.

Flexibel planlösning

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor eller sovrum. Från allrummet kommer du ut på den härliga takterrassen!

 

En trivsam utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna.

 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Köksträdgården i Västerås? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Brf Köksträdgården

Här bor du drygt 5 km från Västerås centrum med Mälaren som närmaste granne. Brf Köksträdgården kommer att bestå av 12 parhus på 105 kvm, samtliga med upplåtelseform bostadsrätt. Du får ett hem där trädgård, trädäck, förråd, plattor och häckar ingår. Dessutom har varje bostad en egen takterrass - kanske får du en glimt av vackra Mälaren?

Med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen finns tre sovrum. Det fjärde rummet kan du välja om du vill ha som ett öppet allrum eller som ett kontor eller sovrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder. Från allrummet kommer du ut på den härliga takterrassen!

En trivsam utemiljö

På framsidan finns en plattbelagd yta med en låg häck ut mot gatan. Du får en välkomnande entré med tak samt över- och sidoljus vid dörren. På baksidan får du en lättskött tomt, med trätrall på uteplatsen och skärmväggar och häckar som avskiljare mellan bostäderna. Till varje bostad hör ett kallförråd. Alla bostäder har dessutom en rymlig takterrass ovanpå carporten, perfekt för sena sommarkvällar.

Din drömbostad

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Härlig natur och Mälaren utanför knuten.

 

 

I centrala Västerås finns allt man kan önska.