Hälften sålda!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Gläntan

Växjö, Hovshaga

  • Antal bostäder 23 bostäder
  • Pris Från 2 198 000 kr
  • Säljstart Försäljning pågår

Välplanerade bostäder

Brf Gläntan består av 23 bostadsrätter på 105 kvm i radhusform med 2, 3 eller 4 sovrum.

Beläget på höjden mellan två etablerade stadsdelar; Östra Lugnet och Hovshaga har du närhet till skolor och service samt till härliga naturområden som Evedals badplats och Hissö. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten.

Kontakta vår mäklare

Boka en visning idag!

Kontakta vår mäklare och ta del av våra populära bostäder i Växjö. Hitta din drömbostad i Brf Gläntan!

Gå en virtuell visning direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken!

Virtuell visning!

Hitta bostad

Brf Gläntan

6
Till salu
17
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 23 bostäder
  • Boarea 105 kvm
  • Antal rum 2, 3 eller 4 sovrum
  • Pris Från 2 198 000 kr
  • Månadsavgift 5141 kr
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Cathrine Nord

0470-79 98 76

Mäklare

David Palmberg

0470-73 90 95

Attraktivt läge

Nära natur och sjö

Brf Gläntan består av 23 bostäder på 105 kvm, i radhusform på höjden mellan Östra Lugnet och Hovshaga. Här är det nära till härliga naturområden som Evedals badplats och Hissö.

Brf Gläntan

Uppe på höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, ligger vårt nya radhuskvarter vackert inbäddat mellan Hovshaga och Östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park – en grön oas med lummiga träd och härlig natur.

 

 

 

Trivsam utemiljö

Alla bostäder har förråd, egen parkering och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten. 

 

Ljust och öppet

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? 

Unika bostäder

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Gläntan i Växjö? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Brf Gläntan

Uppe på höjden, vid före detta Lugnets sjukhem, ligger vårt nya radhuskvarter vackert inbäddat mellan Hovshaga och Östra Lugnet. Alldeles i närheten ligger vackra Lugnets park – en grön oas med lummiga träd och härlig natur. I området kommer en mysig lekyta att anläggas, med sandlåda, lekdjur, sittytor och en alldeles egen bärträdgård. Vårt kvarter ligger mitt mellan två etablerade stadsdelar, vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd.

Trivsam utemiljö

Alla bostäder har förråd, egen parkering och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark med stigar och motionsslingor runt knuten. 

Ljust och öppet

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

Unika bostäder

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC.

Din drömbostad!

Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare. 

Välkommen hem!

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Brf Gläntan ligger i ett etablerat område mellan Östra Lugnet och Hovshaga. Här finns det mesta inom närservice.

I området finns flera skolor och barnomsorg.

Kollektivtrafik finns inom gångavstånd.

Hovshaga AIF bedriver sin verksamhet på Hovshaga. Verksamheten är koncentrerad till Hagavallen.

Närhet till Evedals badplats och Kronobergs slottsruin.