Succé!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Ängen

Kalmar, Karlssons Äng

  • Antal bostäder 16 par- och radhus
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Vinter 2021

Välplanerade bostäder!

Kvarteret Brf Ängen kommer att bestå av 16 bostadsrätter på 105 kvm i par- och radhusform med upp till 4 sovrum.

Brf Ängen ligger vackert med närhet till park- och naturmark och med endast 2 km till havet.

Kontakta vår mäklare

Boka ett möte!

Hitta din drömbostad i Brf Ängen! Kontakta vår mäklare Philip Andersson, tel. 073-819 32 58 eller Göran Wallgren tel. 070-453 10 98 och ta del av våra populära bostäder i Kalmar. Gå en virtuell visning direkt i telefonen eller på datorn, klicka på länken nedan!

Virtuell visning!

Hitta bostad

Brf Ängen

2
Till salu
14
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 16 par- och radhus
  • Säljstart Försäljning pågår
  • Inflyttning Vinter 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få information om kommande händelser i projektet

Anmälan nyhetsbrev

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Camilla Fors

0470-75 99 64

Mäklare

Göran Wallgren

070-453 10 98

Mäklare

Philip Andersson

073-819 32 58

Attraktivt läge

Nära natur och hav

Brf Ängen består av 16 bostäder på 105 kvm norr om Berga centrum. Med närhet till härliga naturområden, havet, service och barnomsorg.

 

 

Brf Ängen

Med endast 2 km till havet ligger vårt nya par- och radhuskvarter vackert inbäddat bland park och naturområden. Vårt kvarter ligger nära etablerade stadsdelar, vilket betyder att barnomsorg, skolor, service och handel finns på bekvämt avstånd.

 

 

Med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? 

 

En trivsam utemiljö

Alla bostäder har förråd, egen parkering (flera bostäder har även en egen carport) och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark runt knuten. 

 

Läs mer om projektet

Har du fler frågor och funderingar på livet i Brf Ängen i Kalmar? Nedan finns mer information och tveka inte att kontaka vår mäklare för snabb service!

Brf Ängen - med plats att umgås

Innanför entrén möts du av en välkomnande hall med plats att hänga av ytterkläderna. Från hallen går trappan upp till  övre planet och under trappan finns ett praktiskt förrådsutrymme. På bottenvåningen ligger också ett välplanerat kök och ett badrum med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är på cirka 20 kvm och härifrån kan du öppna ut till den mysiga uteplatsen med trädäck. Takhöjden på 2,50 meter gör att rummen känns luftiga och rymliga. Fönstersättningen, som gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden, bidrar också till ljus och rymd.

Flexibel planlösning

På övervåningen kan du välja mellan två till fyra sovrum. Vad sägs till exempel om ett lyxigt master bedroom på 18 kvm med en rymlig skjutdörrsgarderob? Oavsett vilket alternativ du väljer har du dessutom möjlighet att öppna upp ett rum mot trappan och på så sätt få ett luftigt allrum. På övre plan finns också ett badrum med badkar för sköna, avkopplande stunder.

En trivsam utemiljö

Alla bostäder har förråd, egen parkering (flera bostäder har även en egen carport) och en terrass eller uteplats på baksidan. Husen blir omgivna av park- och naturmark runt knuten. 

Hög standard

Varje bostad har höga materialval med bland annat två helkaklade bad/WC. Kök från HTH och vitvaror från Siemens.

Området

Karlssons äng är ett stadsnära bostads- och naturområde cirka 4 kilometer norr om centrala Kalmar. Här planera vi för 16 nya bostäder i kvarteret Brf Ängen. Området ligger inbäddat mellan ett befintligt bostadsområde och den vackra ekskogen, vilket skapar en trygg och ombonad känsla. Det attraktiva läget mellan natur och stadspuls attraherar såväl unga som gamla, den perfekta kombinationen med närhet till det mesta! Inom området har det uppförts en ny förskola - Kapten Karlsson.

Nära till det mesta

Kring Karlssons äng finns bra möjligheter till rekreation och utövande av fritidsaktiviteter genom närhet till natur, vackra promenadstråk, badstränder och Kalmars fantastiska golfbana med klubbhus och restaurang. Här bor du på bekvämt avstånd till både Berga Centrum, Berga Industriområde och Hansa City med omfattande serviceutbud såsom matvaruaffärer, köpcentrum, vårdcentral och folktandvård. Du får dessutom nära till även skola, förskola och för den fotbollsintresserade Guldfågeln Arena.

Från Brf Ängen tar du dig in till centrala Kalmar smidigt via fina gångstråk och cykelvägar. Bussen går förbi området och erbjuder regelbundna förbindelser såväl regionalt som lokalt till och från Kalmar samt de olika stadsdelarna.

Ett hemtrevligt kvarter

Brf Ängen blir ett mysigt radhusområde, där varje bostad är på 105 kvadratmeter i två plan. Alla bostäder har förråd och egen parkering. Hörnbostäderna har även egen carport. Här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel.

Varje läge blir unikt och här finns bostäder som passar för såväl barnfamiljen som värdesätter trygga lekytor, som för den som söker en praktisk bostad med minimal skötsel. Passa på att gå en virtuell visning direkt i telefonen eller via datorn innan du bokar en visning med vår mäklare. 

 

Välkommen hem!

 

Virtuell visning

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!

Finns i närheten

Brf Ängen ligger med närhet till Berga centrum. Här finns det mesta inom närservice.

I området finns flera skolor och barnomsorg. Nybyggda förskolan Kapten Karlssson öppnade under 2020.

Kollektivtrafik finns inom gångavstånd.

Natur och parkområde inom området. Endast 2 km till havet.

 

 

Kalmar centrum ligger ca 4 km från Brf Ängen med ett stort utbud av kultur och nöje.

Flera restauranger finns i närområdet och i Berga centrum samt ett större utbud i centrala Kalmar, endast 4 km från Brf Ängen.