En plats för möten

Projekt

Under planering

Årstafältet

Stockholm, Årstafältet

  • Antal bostäder 185 lägenheter

Lägenheter på Årstafältet i Stockholm

På Årstafältet i Stockholm planeras en helt ny stadsdel med cirka 6 000 nya bostäder. Det blir blandad bebyggelse med förskolor, skolor, verksamheter och en stor anlagd park som kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska.

Mellan storstad och villabebyggelse i gamla Enskede planerar OBOS att uppföra lägenheter i en inbjudande och trivsam miljö. Här kommer man bo med närhet till både shopping vid Liljeholmens galleri och nära till naturen i Årstaskogen. Gamla Årsta har ett stort utbud av service med mysiga små restauranger och folkliv. En av Stockholms mest spektakulära restauranger öppnar i Kajen 6 ca 2 km bort. Området kommer erbjuda allt för en bekväm vardag med skolor och bra kommunikation. 

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största tomten? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. 

Läs mer
Projektfakta
  • Antal bostäder 185 lägenheter
  • Boarea ca 30-145 kvm
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Försäljningschef

Gunilla Slättås

  • 070 - 601 11 97

Med fokus på livet mellan husen

En ny aktiv stadsdel

Staden har som mål att alla som flyttar hit ska få en god boendemiljö, ett rikt stadsliv och fina allmänna platser. Den nya parken blir cirka 25 hektar stor och kommer att innehålla aktiviteter och olika typer av grönska. Staden planerar även bland annat för förskolor för 1 800 barn, 3 grundskolor med tillhörande idrottshallar och en 11-spels fotbollsplan.

En bekvämare vardag

Kommunikationssmart

Det kommer finnas goda kommunikationer tätt efter att projektet står klart med en ny tunnelbana/uppgång inom 500 m från kvarteret. Idag når du city på en kvart med pendeln och här finns två tvärbanestationer i närheten. Pendlar du med bil har du närhet till E4:an både norr- och söderut.