Under planering

Projekt

Under planering

Aronsborg

Bålsta, Aronsborg

  • Säljstart Kvartal 1. 2022

Aronsborg

Nu planerar vi vårt nya område i Aronsborg vid Mälarens strand i Bålsta

Vi vill skapa känslan av en levande stadsdel med trädgårdsstadens kvaliteter i fokus. Här bor man på pendlingsavstånd till storstaden och med känslan att få komma hem till den lilla stadens trygghet och lugn. Vi ser en varierad bebyggelse där vi skapar plats för olika människor, i olika faser i livet och med olika bakgrund. Lika viktigt som en välplanerad bostad är livet mellan husen. Grönytor, gaturum, gränder, platsbildningar och alléer i området bildar en helhet.

Bli OBOS-medlem idag!

Få förtur att köpa ny bostad

Bästa solläget? Största tomten? Finaste balkongen? Det finns alltid bostadsobjekt som får dig att dra lite extra efter andan och som också är mer eftertraktade av andra. Som medlem får du förtur att köpa och välja läge före alla andra. Här kan du läsa om vad en av våra medlemmar tyckte om att få förtur till drömbostaden

Läs mer om OBOS-medlemskap

Lämna en intresseanmälan!

Lämna gärna en intresseanmälan så återkommer vi när kan presentera våra bostäder, storlekar, priser med mera.

Projektfakta
  • Säljstart Kvartal 1. 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Vi bygger för framtiden

OBOS Kärnhem strävar efter att göra ett så litet avtryck på miljön som möjligt. Vi bygger yteffektiva bostäder med låg energiförbrukning. Våra bostäder ska inte innehålla några material som är farliga för dig, oss eller miljön. De ska vara ekologiskt och socialt hållbara idag och i framtiden.

Hållbart byggande

Designval

En bostad från OBOS Kärnhem har en bra standard som standard. För dig som vill sätta din personliga prägel på ditt boende finns vår tillvalsbroschyr med ett stort utbud av kakel, klinker, golv och köksluckor att tillgå. 

Läs mer om designval!

Att bo i bostadsrätt

Sverige är ett av få länder i världen som tillämpar systemet med bostadsrätter, och det har vi gjort ända sedan 1800-talet. Det beror på att bostadsrätten är en trygg boendeform som ger en alldeles lagom blandning av frihet och ansvar.

Läs mer här!