Design och tillval

Sätt din personliga stil på din bostad

 

Din personliga stil

När du köpt din bostad blir nästa steg att bestämma hur den ska se ut. Du får välja färger, material och detaljer. Se hur ditt nya hem sakta växer fram och blir precis sådär som du alltid har drömt om. Tillsammans med inredningsarkitekten Kerstin Ronnemark har vi tagit fram en palett av färger och material som du kan välja bland. Det ger dig bra förutsättningar att skapa ditt drömhem och säkerställer att dina val står sig över tid.

I rumsbeskrivningen kan du se vad som ingår i din bostad som standard. För att få veta mer om alla valmöjligheter som finns bjuder vi in till designkväll för dig och dina blivande grannar. Här kan du inte bara mingla och titta på olika färger och materialprov, utan också få råd kring inredning och designval. Dina slutliga val gör du sedan smidigt på vår designwebb. Här kan du i lugn och ro prova dig fram och diskutera med familj och vänner tills du känner dig nöjd. Du kan också bläddra i broschyren Design och tillval för att få inspiration.

Läs mer i vår Designbroschyr

Inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark

Classic

Väljer du designlinjen Classic får du ett klassiskt hem med en ljus och stilren inredning som går i svart och vitt. Köket har vita, släta luckor i melamin och en mörkare laminatbänkskiva, 30 mm. Innerdörrar, karmar, foder och lister i hela bostaden är vita. På golvet hittar du ett vackert, slipbart eklamellgolv, som ger en ombonad känsla.

Tradition

För dig som önskar ett klassiskt men samtidigt modernt hem kan vår designlinje Tradition vara ett alternativ. Här får du en lugn, ljus bas med ett varmt, slipbart eklamellgolv. I köket en 30 mm massiv ekbänkskiva. Vita ramluckor, beslag i rostfritt med en matt blå kakelplatta som accent. Innerdörrar av rammodell, karmar, foder och lister är vita.

 

Nordic

Designlinjen Nordic är en blond komposition som lyfter fram färgkulörer på ett harmoniskt sätt. Köket har vita, släta luckor och vit laminatbänkskiva, 30 mm. Rostfria vitvaror. Innerdörrar, karmar, foder och lister är vita. Vitlackad, slipbar asklamell i hela bostaden.

Sober

Vår designlinje Sober innehåller lugna kulörer med ett varmt, slipbart eklamellgolv. Köksluckorna går i ek och de kombineras med en vackert grå granitbänkskiva, 30 mm. Rostfria vitvaror. Innerdörrar, karmar, foder och lister är i ekfaner.

Nature

Designlinjen Nature utgår från naturliga toner med en lite råare yta som extra guldkant. Färgerna är både klara och jordiga. Släta skåp och luckor i ljus lera till en laminatbänkskiva med struktur av sliten betong. Det beiga kaklet ger köket den där helhetskänslan man så gärna vill åt. Rostfria vitvaror och golv i vitpigmenterat ekplank.

Badrum

Du kan kombinera fritt från vårt urval av kakel och klinker. För att ge dig lite extra inspiration har vi satt ihop några exempel på hur du kan matcha de olika valen. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att du får ett fräscht och praktiskt badrum med hög kvalitet på material och inredning. Se rumsbeskrivning för att se vad som ingår som standard i din bostad.