Designlinjer

Genom att välja en av våra fem noggrant utformade designlinjer får du
möjlighet att sätta en egen tidlös, modern och samtidigt professionell stil på din bostad.

 

Skönhet kommer inifrån

God design är viktigt för att du ska trivas. Det ska märkas att du bor i ett hus från OBOS Kärnhem. Det ska kännas modernt och tidlöst år efter år. Du kan antingen välja en komplett designlinje, så som inredningsarkitekten har komponerat den. Eller gör du dina designval lite mer personliga, genom att plocka delar från övriga tillval som vi erbjuder.

Läs mer i vår Designbroschyr

Inredningsarkitekt Kerstin Ronnemark

Classic

Väljer du designlinjen Classic får du ett klassiskt hem med en ljus och stilren inredning som går i svart och vitt. Köket har vita, släta luckor i melamin och en mörkare laminatbänkskiva, 30 mm. Innerdörrar, karmar, foder och lister i hela bostaden är vita. På golvet hittar du ett vackert, slipbart eklamellgolv, som ger en ombonad känsla.

Tradition

För dig som önskar ett klassiskt men samtidigt modernt hem kan vår designlinje Tradition vara ett alternativ. Här får du en lugn, ljus bas med ett varmt, slipbart eklamellgolv. I köket en 30 mm massiv ekbänkskiva. Vita ramluckor, beslag i rostfritt med en matt blå kakelplatta som accent. Innerdörrar av rammodell, karmar, foder och lister är vita.

 

Nordic

Designlinjen Nordic är en blond komposition som lyfter fram färgkulörer på ett harmoniskt sätt. Köket har vita, släta luckor och vit laminatbänkskiva, 30 mm. Rostfria vitvaror. Innerdörrar, karmar, foder och lister är vita. Vitlackad, slipbar asklamell i hela bostaden.

Sober

Vår designlinje Sober innehåller lugna kulörer med ett varmt, slipbart eklamellgolv. Köksluckorna går i ek och de kombineras med en vackert grå granitbänkskiva, 30 mm. Rostfria vitvaror. Innerdörrar, karmar, foder och lister är i ekfaner.

Nature

Designlinjen Nature utgår från naturliga toner med en lite råare yta som extra guldkant. Färgerna är både klara och jordiga. Släta skåp och luckor i ljus lera till en laminatbänkskiva med struktur av sliten betong. Det beiga kaklet ger köket den där helhetskänslan man så gärna vill åt. Rostfria vitvaror och golv i vitpigmenterat ekplank.

Badrum

Du kan kombinera fritt från vårt stora urval av kakel och klinker. För att ge dig lite extra inspiration har vi satt ihop några exempel på hur du kan matcha de olika valen. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att du får ett fräscht och praktiskt badrum med hög kvalitet på material och inredning. Classic eller Classic Plus ingår som standard.