Till dig som ska på visningar eller andra kundträffar

Vårt mål är att upprätthålla vår verksamhet så normalt som möjligt och samtidigt säkra våra medarbetares och kunders hälsa.

Till dig som är kund hos oss
Visningar, byggplatsbesök och andra möten kommer att hållas som planerat i den mån det går, men det kan bli ändringar på upplägget med kort varsel på grund av det rådande läget med risk för smittspridning av Coronavirus. Vi ber er att hålla er uppdaterade via er Brf-hemsida, e-post eller på oboskarnhem.se för information kring vad som gäller för just ert projekt och de kommande aktiviteterna. Observera att enstaka visningar och kundträffar kan ha ställts in och i så fall skickas information ut om detta separat till berörda. Din kundansvariga kommer att hålla kontakt med er och ge er all information kring vad som gäller.

 

Vid visningar som kommer att genomföras enligt plan blir begränsade med ett mindre antal personer i varje bostad/lokal samtidigt. Du som är kund kan komma att bli mottagen av en värd från oss utanför huset. Så långt det är möjligt kommer vi erbjuda handsprit vid ingången till varje bostad/lokal. Vi hoppas ni har förståelse för att handskakningar och fysisk kontakt undviks. Vi är också noga med att torka av utsatta ytor.

Vi har givetvis full förståelse för om du väljer att inte besöka oss på grund av det rådande läget, men vi är då glada om du hör av dig till din kundansvariga eller kontaktpersonen för den visningen eller mötet du hade tänkt besöka så kan vi tillsammans boka detta till ett senare tillfälle.

 

Till dig som vill hitta din drömbostad hos oss

Visningar som genomförs av våra mäklare är enskilda visningar som du bokar direkt med vår mäklare. Du har alltid möjlighet att träffa våra mäklare eller oss digitalt via Skype eller Teams och vi finns tillgängliga via telefon. Och du vet väl om att våra avtal signerar du digitalt? Du kan även göra dina design- och tillval via webben och därefter signera digitalt.

 

Flera av våra mäklare erbjuder digitala visningar i 360, bland annat i Brf Stinsen. Snart kommer vi även kunna erbjuda dig visningar av våra bostäder på 105 kvm och 112 kvm. Håll utkik på de olika projektens hemsida!

 

Tänk på

Om du har varit utanför Norden de senaste 14 dagarna ber vi dig att inte besöka någon visning eller kundträff. Det samma gäller om du själv eller någon i din närhet har varit sjuk de senaste veckorna. Detta för din egen hälsas skull men även för våra medarbetare samt övriga besökare. Du är välkommen att kontakta oss för mer information i detta fall.

Avslutningsvis vill vi uppmana alla till extra försiktighet, att vara extra noga med handhygien, att inte utsätta er själva eller andra för onödiga risker genom ett ogenomtänkt handlande. I allmänhet hänvisar vi till de råd som Folkhälsomyndigheten ger kring hur du ska skydda dig själv och andra från smittspridning av coronavirus covid-19.

 

Läs mer på Folkhälsomyndigheten

 

Tack för visad förståelse!

En trygg aktör

OBOS Kärnhem tillhör den norska OBOS-koncernen, en av Nordens största bostadsutvecklare, som har över 90 års erfarenhet av att bygga bostäder. Tillsammans med våra systerbolag i Sverige; OBOS Bostadsutveckling, Myresjöhus och Smålandsvillan kommer vi att bygga bostäder även imorgon.

Läs mer om OBOS Kärnhem